Montering & udskiftning af vandhane

Har du behov for hjælp til montering eller udskiftning af vandhane i København?​ Vi besidder mange års erfaring indenfor en bred vifte af forskelligartede arbejdsområder indenfor VVS-faget og kan blandt andet hjælpe med udskiftning af vandhane i bl.a. København, Hvidovre, Valby, Rødovre og omegn.

Gode råd ved udskiftning og montering af vandhane

I forbindelse med at du skal have udført udskiftning og montering af en ny vandhane, er der en række forskellige ting at tage højde for.

Blandt andet er det i forbindelse med udskiftningen vigtigt, at du får en vandhane, som er lavet i et godt design, som stilmæssigt passer godt ind i badeværelset øvrige design.

Ligeledes er der også praktiske såvel som økonomiske overvejelser, som man bør gøre sig nogle tanker om. I forhold til det rent praktiske er det vigtigt, at vandhanen monteres i den rette højde – og ligeledes er det samtidig også værd at få gjort sig nogle overvejelser i forhold til valg af model, da der kan være forskel på vandforbruget alt afhængig af hvilken model, du lader dit valg falde på.​​

Når du skal have udført montering eller udskiftning af vandhane i Rødovre, Hvidovre, Valby eller København hjælper vi med at sikre, at du får den bedste løsning, som du kan få glæde af i lang tid frem.

Få uforpligtende tilbud

Såfremt du står overfor at skulle have foretaget en udskiftning eller montering af vandhane i Rødovre, Valby, København eller Hvidovre, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få lavet et uforpligtende tilbud.​​

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.