Istandsættelse ved fraflytning

Vi klarer det hele!

Er du ejendomsadministrator eller vicevært, og er du i den forbindelse på udkig efter en fast samarbejdspartner til istandsættelse ved fraflytning, så boligen er klar til nye lejere? Eller står du og skal til at flytte ud af en lejlighed, og leder du derfor efter hjælp til at sætte lejemålet i stand, så det er klar til et fraflytningssyn? Ved AllTech VVS ApS leverer vi høj kvalitet og hurtig udførelse, så lejemålet står skarpt og klart til tiden.


Vi har i mange år hjulpet viceværter, administratorer, boligselskaber og  private lejere med istandsættelse ved fraflytning, og vi hjælper derfor også gerne dig. Fra vores adresse i Rødovre varetager vi særligt mange opgaver med istandsættelser af lejemål i København, herunder på Frederiksberg.

Tætte professionelle samarbejder hele vejen rundt

Processen med istandsættelse ved fraflytning involverer både lejere, viceværter og administratorer. Der er naturligvis en lejekontrakt, lejemålets stand skal leve op til, og opgaverne skal fordeles mellem parterne herfra. Når vi arbejder med istandsættelse af lejeboliger, indgår vi derfor i et tæt professionelt samarbejde med samtlige parter, så forløbet går nemt og gnidningsfrit.


Vi leverer alle faggrupper i fraflytningsrapporten, og vi står derfor gerne for alt lige fra det nødvendige malerarbejde og gulvslibning til eventuelle reparationer og renovering af VVS-installationer - og alt indimellem!


Med stor erfaring inden for istandsættelser ved fraflytning med både A-ordninger og B-ordninger, og vi kan derfor tilpasse vores arbejde ud fra den givne situation, du står i.

Kontakt os for en pris på istandsættelse ved fraflytning

Hvis du ønsker et tilbud på hjælp med istandsættelse ved fraflytning, så kontakt os gerne og fortæl os om opgaven. Vi tilbyder levering til tiden og kan afgive et tilbud inden for 24 timer. Derudover sørger vi for hurtig slutafregning af fraflytter, så alle parter kan komme hurtigt videre.

Her kan du læse mere om vores totalentreprise.

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.