Et udpluk af vores samarbejdspartnere

Det siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Jeg kan på det varmeste anbefale VVS firma AllTech"

Vi har i en del år haft AllTech som samarbejdspartner i Boligselskabet AKB København. Her har de serviceret vores afdelinger i Lundtoftegade, Nørrebro Vænge og plejehjemmet Aftensol.

Det har været et frugtbart samarbejde med både renovering af varmecentraler og udskiftning af sliddele. Det er sket med kyndig rådgivning og sparring.

AllTech er meget punktlige og hjælper altid hvis der opstår en akut situation.

AllTech har også haft totalentreprisen for opførelse af toiletfaciliteterne til vores Café Lunden. Toiletterne kan man altid komme forbi og se da de er offentlige.

Jeg kan på det varmeste anbefale VVS firma AllTech som jeres kommende samarbejdspartner.

René Høier, Ejendomsleder, KAB-Bolig

"Altid en venlig tone og med god forståelse"

Jeg oplever altid en tryg følelse, når jeg har afgivet en bestilling på en opgave. Jeg ved den bliver lavet så hurtigt som muligt og altid i høj kvalitet.

Opgaven bliver bestilt enten pr mail eller ved opkald og ved opkald er det altid en venlig tone og med god forståelse og hjælp til at opklare hvad der egentlig skal laves, skulle jeg være i tvivl. Det er et professionelt og troværdigt firma og der er god respons fra vores lejere.

Jeg kan klart anbefale at bruge Alltech.

Michael Andersen, Inspektør, CEJ Ejendomsadministration

"Vi kan varmt anbefale jer til andre"

Vores samarbejde med AllTech VVS har været godt, både i forbindelse med Istandsættelse af lejemål og totalentrepriser. Kvaliteten af arbejdet har været fremragende og med rigtig hurtig respons fra deres svende og lærlinge, og deres professionelle tilgang har gjort hele processen problemfri.

Vi kan varmt anbefale jer til andre, og ser frem til at have et samarbejde mange år endnu.

Anders Westberg, Driftsleder, P. Vesterholm Rengøring

"Høj kvalitet til tiden"

AllTech og Lech Bygherrerådgivning har gennem mange år haft et rigtig godt partnerskab, hvor begge parter har bevist deres evner og styrker til at aflevere et godt resultat til kunderne. ​Alltech leder projekter professionelt og formår uanset forhindringer undervejs at aflevere høj kvalitet til tiden. De udviser fleksibilitet og konstant interesse for kunden, som gør dem til en god sparrings- og samarbejdspartner.

Jeg ser frem til mange flere samarbejder.

Sammi Lech, Bygningskonstruktør, Lech Bygherrerådgivning

"Øje for kvaliteten i detaljen"

Gennem flere større VVS-projekter har AllTech været en god og fleksibel samarbejdspartner, som leverer høj kvalitet til aftalt tid. En effektiv projektstyring er med til at sikre, at vi får fanget udfordringer inden de bliver til problemer, og gennem effektiv projektstyring og kvalificeret arbejdskraft i marken, opnår vi rigtig gode resultater, når vi samarbejder med AllTech.

De får min klare anbefaling som en dygtig samarbejdspartner, der prioriterer kundens ønsker med øje for kvaliteten i detaljen.

Jeppe Mulvad, Partner, BGB AS

"Hurtig besvarelse og udførelse af opgaverne"

Alltech besvarer altid vores henvendelser indenfor 24 timer, lige som vores kunder bliver kontaktet inden for 24 timer, hvor der aftales tidspunkt for udførelse af opgaven.

Udover hurtig besvarelse og udførelse af opgaverne, er Alltech også kendetegnet for at have nogle dygtige, søde og ikke mindst høflige medarbejdere, både på kontoret og ude i marken, som kendetegner sig ved, vores kunder ofte skriver, kan I ikke sende samme firma ud til os, som var der sidste gang.

Det er en fornøjelse at samarbejde med Alltech, der aldrig svigter os eller vores kunder, som vi til enhver tid vil anbefale til andre.

Pia Buus Service Coordinator, Housing Denmark

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.