Kontakt AllTech

Er du interesseret?​​

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

​​

Vagttelefon 24/7

​Alle årets dage, hele døgnet rundt, kan du ringe på vores tlf. 38 34 25 10 og komme igennem til vagttelefonen, skulle der opstå behov for akut hjælp.

​Kontaktinformation

​AllTech ApS

Cvr: 37931616

AllTech Malerentreprise

Cvr: 43050133

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Telefon: 38 34 25 10

E-mail: kontor@alltechvvs.dk

Garantiordning

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører.

Læs mere om ordningen her

Ejendomsdrift

Har du brug for vores assistance på en af dine ejendomme? Det er nemt at bestille vores service via nedenstående link. Ved at udfylde formularen giver du os alle de nødvendige oplysninger, så vi hurtigt kan rykke ud og hjælpe både beboere og driftsansvarlige på ejendommen.​

Udfyld formularen her

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.