VVS med garantiordninger​

Landsdækkende garanti for VVS-arbejde

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne giver vi, hos Alltech VVS ApS, vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører.

TEKNIQ Arbejdsgiverne har etableret en garantiordning for VVS-arbejde, som har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.

Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private og VVS-installatører til sikkerhed for forbrugeren.

Garantiordningen dækker, når virksomheden er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne på det tidspunkt, hvor klagen modtages i Ankenævnet og omkostninger dækkes op til 150.000 kr.​

Hvem kan man klage til og hvad kan man klage over?

Som privatforbruger kan du klage over VVS-arbejde og -leverancer, der er bestilt og udført til private formål. Det er muligt at klage til ankenævnet, hvis der først er klaget til VVS-installatøren. Det er muligt at klage i et bredt omfang af opgaver udført, dog kan du ikke klage over VVS-installatørens forretningsprincipper som for eksempel time- og materialepriser.

Læs mere om TEKNIQs Garantiordning her

Ankenævn

Alltech er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og er derfor omfattet af:

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup

Tlf. 87 41 77 90 (10-12)

E-mail: anke@el-vvs-anke.dk

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.