Totalentrepriser og moderniseringer

Få professionelt hjælp til at bygge om eller bygge nyt

Overvejer du at bygge om erhvervsmæssigt eller derhjemme; det kan være renovering af badeværelse eller at bygge et helt nyt hjem, erhvervslokaler eller andet fra bunden? Hos AllTech VVS ApS er vi specialister i byggeprojekter og VVS-arbejde, og vi varetager gerne din totalentreprise. I samarbejde med loyale og kvalitetsbevidste faggrupper bringer vi dine byggeprojekter godt i hus med kvalitetsløsninger hele vejen rundt.
Vi har mange års erfaring med at varetage totalentrepriser og VVS-entrepriser for kunder, der ønsker at forny og modernisere deres hjem. Fra vores base i Rødovre kan vi lede og projektere byggeprojekter i hele området omkring København, og vi har blandt andet hjulpet flere kunder på Frederiksberg med boligfornyelse i beboelsesejendomme og erhvervslokaler.


Skarp projektstyring på din totalentreprise eller VVS-entreprise

Hos AllTech VVS har vi årelang erfaring med at levere høj kvalitet og langtidsholdbare løsninger, når vi varetager større og mindre entrepriser, eksempelvis VVS-entrepriser, for vores kunder. Vi kan garantere en skarp projektstyring, så du ikke selv behøver at bruge energi på at holde overblikket. I den forbindelse går vi heller aldrig på kompromis med sikkerheden og kvalitetssikringen, så det endelige resultat lever op til de højeste branchestandarder.


Når vi varetager din totalentreprise, kan du forvente at se det færdige resultat til aftalt tid. Vi leverer altid til deadline, så du skal ikke forvente ubehagelige overraskelser lige inden deadline. Vi passer på kunden gennem hele processen, og vi vægter kvalitet og gode materialer.


Vi kan hjælpe med at renovere badeværelser, istandsættelse ved fraflytning, hele lejligheder, huse, kontorer, butikker og meget andet. Vi er derfor også klar til at hjælpe dit byggeprojekt i mål.

Kontakt os og få et tilbud

Skal vi give dig et tilbud på at varetage din totalentreprise eller VVS-entreprise? Så ring eller skriv til os og fortæl os om, hvad du ønsker at få lavet. Så fortæller vi gerne mere om, hvordan vi mener vi kan hjælpe dig, og du kan ligeledes få en pris på din opgave.

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.