Akut VVS - 24 timer/365 dage ​

​Ring til vores døgnvagt hvis uheldet rammer

Står du med en akut problemstilling, du skal have en VVS’er ud for at kigge på? Så kan vi i AllTech hjælpe dig. Her har vi nemlig en døgnvagt siddende – døgnet rundt, året rundt – og vi kommer derfor ud og hjælper med VVS-service, når du har brug for det.

Vi tilbyder akut VVS for kunder i og omkring København, eksempelvis på Frederiksberg, samt omkring vores adresse i Rødovre. Vi kommer hurtigt ud i hele området, og vores døgnvagt tager imod enhver henvendelse, hvor uheldet har ramt, og du skal bruge en VVS-installatør snarest. Kontakt os derfor gerne, hvis vi også skal komme og hjælpe dig med et akut VVS-problem.

Vi rykker ud inden for 2 timer

Vandskader er akutte og tager ikke højde for hvilken dag det er. Varmeproblemer i en hel beboelsesejendom kan heller ikke vente til mandag morgen. Det skal løses uanset om det søndag, eller midt i juleferien. Vi ved, hvor ubelejligt VVS-problemer kan falde, og hvor upraktisk det er at undvære kritiske VVS-installationer, herunder rindende vand eller varme til hele ejendomme. Derfor tilbyder vi akut VVS-arbejde, og når du har ringet til døgnvagten, står vi hos kunden inden for 2 timer og er i gang med arbejdet.

Vi servicerer primært eksisterende erhvervskunder, men hjælper selvfølgelig både private husejere, beboere i lejemål og ejendomsadministratorer med akut VVS-service, og alt vores arbejde udføres til fordelagtige priser, skulle uheldet være ude. 

Kontakt os nu for akut VVS-service

Har du brug for akut VVS-service, så ring 38 34 25 10 og tryk 9 for vagten! Vi kommer, så hurtigt vi kan, og hjælper dig med det akutte problem, du står med.

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.