Autoriseret VVS-installatør

AllTech VVS udfører VVS-installationer i alle udformninger for erhvervskunder, boligselskaber og til private i hele hovedstadsområdet, herunder Frederiksberg, Købehavn og omegn. Kontakt os på 38 34 25 10, hvis du skal bruge en VVS-installatør, som vægter kvalitet og positivt samarbejde inden for en bred vifte af opgaver.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med VVS-opgaver indenfor:

VVS-Service i beboelsesejendomme

Badeværelse og køkken renovering

Optimering og service af varmecentral

Større og mindre rørudskiftninger

​Fjernvarme​

Ventilations- og klimaanlæg​

​Gulvvarme

Varmepumper

Kvalitet er et nøgleord

​Hos AllTech VVS er du garanteret et arbejde i højeste kvalitet. For os er høj service og kvalitet nøgleord, når vores VVS-installatører udfører VVS.

Vi lægger stor vægt på udelukkende at have tilfredse kunder, hvorfor vi altid leverer et resultat, der stemmer overens med vores kunders ønsker, forventninger og økonomi. Du er derfor garanteret den højeste kvalitet og den bedste service, når du vælger os til at udføre dine opgaver inden for VVS.

VVS-installatør med stor erfaring

Vores VVS-installatører har stor erfaring og ekspertise med alle former for vand, gas og varmeinstallationer. Vi kan derfor altid rådgive dig om de bedste løsninger til fordel for dit vand- og energiforbrug, samt indeklima.​

VVS service i ejendomme og erhverv

Service varmecentraler

Større og mindre VVS-entrepriser

Badeværelser

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.