Lærlingeprogram

Vi er ikke bare et firma, vi er et fællesskab, der tror på at forme fremtiden gennem uddannelse og udvikling af den næste generation af håndværkere. Hos AllTech sætter vi en stolthed i at være atypiske. Hvordan? Vi tror på, at nøglen til succes ligger i at give vores lærlinge en alsidig og dybdegående uddannelse.

Vi tror på, at en solid uddannelse ikke kun handler om at lære de tekniske færdigheder, men også om at forstå kulturen og værdierne inden for vores branche. Vores lærlinge starter med at opbygge deres fundament med grundlæggende viden, inklusive håndtering af værktøj, bil og kernefærdigheder inden for maler- og VVS-arbejde.

Hos AllTech er vi stolte af at have mange lærlinge, og vi tror på at give dem en bred vifte af erfaringer. Under deres uddannelse flytter vi vores lærlinge rundt i vores forskellige afdelinger og projekter, så de får et fuldstændigt billede af, hvad vores erhverv indebærer. Fra mindre opgaver til større projekter arbejder vores lærlinge sammen med erfarne svende for at opbygge deres færdigheder og viden.

Vi tager uddannelse alvorligt, og vores mål er ikke kun at lære vores lærlinge, hvordan man udfører opgaverne, men også at forstå vigtigheden af teamwork, professionalisme og dedikation til håndværket. I slutningen af deres uddannelse får vores lærlinge mulighed for at prøve kræfter alene i marken, altid med tæt støtte fra vores erfarne svende og overmontører.

Vi er stolte af vores lærlingeprogram og har et rigtig godt samarbejde med skolerne, for på den måde at sikre den bedst mulige uddannelse for vores kommende svende i firmaet.

Vil du være lærling hos os?

Drømmer du om en karriere i maler- eller VVS-branchen? Hos AllTech åbner vi dørene for dedikerede og ambitiøse individer, der ønsker at forme deres fremtid inden for håndværket. Vi tror på at investere i næste generations talenter og tilbyder en unik lærlingeoplevelse.

Er du klar til at tage det første skridt mod en spændende karriere? Send din ansøgning til kontakt@alltechvvs.dk og sørg for at inkludere din motivation for at blive en del af AllTech.

Vi ser frem til at byde nye talenter velkommen og forme fremtidens kompetente håndværkere inden for maler- og VVS-branchen.

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.