Historien bag

​Velkommen til AllTech - En rejse gennem generationer!​

​Vi er ikke kun et VVS-firma; vi er et resultat af en familiehistorie, der strækker sig over generationer. Alt begyndte med to brødre, hvis rejse startede med drømmen om at bygge videre på deres fars arv inden for VVS-verdenen. Desværre tog livet en uventet drejning, og brødrene fandt sig selv på forskellige veje.

Da deres veje skiltes kastede den ene af brødrene sig ud i en spændende rejse og oprettede et viceværtfirma, da han jo ikke kunne åbne et konkurrerende vvs-firma.

Det CVR-nummer han overtog tilhørte, som vi har hørt historien, den legendariske Mogens Glistrup. Årene gik, og virksomheden undergik forvandlinger, indtil den endelig fandt sit sande kald som et VVS-firma.

​Dette firma blev købt af nuværende ejer Thomas, som ikke kun er en erfaren fagmand, men også har et nært forhold til daværende ejer, som var hans fars bedste ven. Det var den 3. januar 2012, at Thomas overtog virksomheden fra broren Jens, som der havde ledet firmaet med stolthed og dedikation i mange år.

I dag er AllTech et resultat af passion, hårdt arbejde og familiens ånd. Vi er stolte af vores rødder, og vi stræber efter at levere førsteklasses Maler og VVS-arbejde med et personligt præg. 

​Vi forstår vigtigheden af at skabe og vedligeholde sunde relationer, og det er vores mål at være din foretrukne samarbejdspartner.

Tak fordi du er en del af vores historie. Velkommen til AllTech - hvor tradition møder innovation, og kvalitet er vores løfte til dig.​

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.