Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse

Vi er specialister i badeværelser

Drømmer du om en badeværelsesrenovering eller måske et helt nyt badeværelse? Så står vi hos AllTech VVS klar til at hjælpe dig. Vi løser mange opgaver inden for badeværelset i tæt samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere, hvad enten det drejer sig om en reparation eller renovering af badeværelse eller et helt nyt badeværelse.

Vi bygger nye badeværelser og renoverer eksisterende for både privatpersoner og erhvervskunder i områder som for eksempel Rødovre, hele København og på Frederiksberg.

​Eksempler på vores arbejdsområder

Vi kan enten renovere hele dit badeværelse eller toilet, eller vi kan udføre mindre vedligeholdelsesopgaver. Nedenfor kan du finde en oversigt over en række eksempler på vores arbejdsområder i forbindelse med badeværelser:

​Flisearbejde

​Etablering af gulvvarme

​Udskiftning af toilet

​Udskiftning af armatur

​Udskiftning af baderumsmøbler

​Udskiftning af pakninger

Tætning og reparation af rør


Ring gerne allerede i dag på telefon 38 34 25 10 eller kontakt os her på siden for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Vælg os som hovedentreprenør på dit nye badeværelse

Vi kan være behjælpelige med alt fra start til slut i forbindelse med det nye badeværelse. Med os som hovedentreprenør har du kun én kontaktperson, når der skal bygges et nyt badeværelse eller foretages en renovering af badeværelse. 

​Kvalitet og holdbarhed er i fokus

Når vi udfører VVS- eller fliseopgaver på et badeværelse eller toilet, anvender vi udelukkende de bedste produkter, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger stor vægt på grundighed, effektivitet og høj faglighed, hvorfor du altid er garanteret et langtidsholdbart resultat i den bedste kvalitet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af:

Om der er tale om en lille eller stor renovering

​Om du ønsker at udvide dit toilet med et nyt bad

​Hvilke materialer vi skal anvende

​Om vi skal varetage renoveringen i en entreprise

​Hvor lang tid vi skal sætte af til projektet.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, hvor der tages højde for at kvalitet og pris matcher fornuftigt til gavn og glæde for dig!

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.