​Renovering af lejlighed for private og boligselskaber

Lad os stå for istandsættelse og renovering af lejlighed

Har du købt en lejlighed, og kunne du i den forbindelse tænke dig at få den renoveret, inden du flytter ind? Eller leder du på vegne af dit boligselskab efter et firma, der kan renovere og istandsætte lejlighederne i forbindelse med udlejning til nye beboere? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos AllTech i Rødovre har vi stor erfaring inden for istandsættelse og renovering af lejlighed, som vi varetager for både private lejlighedsejere og boligselskaber i hele København og på Frederiksberg.

Vi kan varetage hele entreprisen

Vi er selv specialister inden for VVS-faget, hvor vi kan varetage enhver opgave, og så samarbejder vi med en række andre dygtige fagmænd, hvilket betyder, at vi kan varetage hele entreprisen i forbindelse med istandsættelse og renovering af lejlighed.


Renoveringsprojektet kan både laves som en:

Delentreprise

Helentreprise

Totalentreprise

Istandsættelse af lejlighed ved indflytning og fraflytning

Vi varetager særligt mange opgaver for boligselskaber, der ønsker af få foretaget en istandsættelse og totalrenovering af lejlighed, inden nye beboere flytter ind. Her ønsker de fleste af vores kunder, at vi river alt det gamle ud og bygger helt nyt, så lejligheden fremstår både ny og moderne.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne hos os, eller hvis du ønsker at indhente en billig pris på din kommende istandsættelse eller renovering af lejlighed.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på entrepriser, og vi sørger samtidig altid for et resultat i højeste kvalitet. Hos os er høj faglighed og etik altid i fokus, og vi har et skarpt øje for detaljen.

Vi henvender os hovedsageligt til private lejlighedsejere og boligselskaber i København og på Frederiksberg, men vi står gerne til rådighed for alle, der ønsker vores hjælp til renovering eller istandsættelse af en lejlighed.

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.