Opsætning & udskiftning af radiator​

AllTech har mange års erfaring med udskiftning og opsætning af radiatorer.​ Vil du gerne have skiftet de gamle radiatorer ud med nogle nyere, står vi klar til at give dig en hånd med opgaven.

Vi hjælper dig også, hvis cirkulationspumpen volder problemer eller varmen af andre grunde ikke virker. Kontakt os på 38 34 25 10, hvis du har brug for professionel hjælp til montering eller fjernelse af radiator.

Radiatorer udskiftning af opsætning af erfarne fagfolk

I forbindelse med at du sætter AllTech VVS til at varetage udskiftning og opsætning af radiatorer hos dig, kan du være stensikker på at få et godt og veludført håndværk udført af dygtige og erfarne fagfolk, som besidder mange års erfaring indenfor VVS-faget.

​Når du sætter os til at klare radiatorer udskiftning og opsætning for dig, vil du få et veludført stykke håndværk udført af en kvalitetsbevidst og autoriseret VVS-installatør med en stor erfaring i bagagen, hvilket er din sikkerhed for et godt og ønskværdigt resultat.

Hos AllTech VVS varetager vi både store såvel som små opgaver indenfor udskiftning og opsætning af radiatorer for privatpersoner såvel som virksomheder, institutioner og foreninger.

Ring i dag og hør mere

​Hvis du står og mangler en hjælpende hånd til radiatorer udskiftning og opsætning i København, Hvidovre, Gentofte, Brønshøj, Valby, Frederiksberg eller omegn, kan du altid regne med, at der vil være god hjælp at hente hos Alltech VVS. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med radiatorer udskiftning og opsætning.

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.