Udskiftning og opsætning af toilet

Vi har mange års erfaring indenfor udskiftning og opsætning af toilet i Valby, Hvidovre, Rødovre, København og omegn og står parat til at hjælpe dig med opgaven til en konkurrencedygtig pris.

Vælg den rette løsning

Når du skal have foretaget en udskiftning af toilet i Rødovre, Hvidovre, Valby eller et af de øvrige områder nær København, er det i høj grad vigtigt at sikre sig, at man får den rette løsning. Når man som boligejer vælger at få foretaget en udskiftning af et toilet, skal man naturligvis sikre sig den rette løsning, da man skal have glæde af toilettet i lang tid frem, hvorfor det også er vigtigt at vælge den rette løsning fra start af.

​Vi hjælper og rådgiver dig omkring valg af løsning, så du er sikret en god løsning, som du får glæde af i lang tid frem.​

Få tilbud på opsætning og udskiftning af toilet

Har du brug for at få udført en udskiftning og opsætning af toilet i København, Valby, Hvidovre, Rødovre eller omegn, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at tage hånd om udskiftningen for dig.​

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.