Få billig og miljørigtig varme

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung – og installering af fjernvarme kan være en god løsning. Vi har ekspertise i montering og service af fjernvarme.​ Kontakt os på 38 34 25 10 for installation eller vedligehold af fjernvarme på Frederiksberg, i Rødovre & København.

Inden for fjernvarme tilbyder vi:

Levering og installation af fjernvarmeanlæg

​Løbende service af fjernvarmeanlæg

​Professionel varmestyring

Fjernvarme i stedet for oliefyr

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Har du et gammelt oliefyr, kan det oftest betale sig at få det udskiftet med fjernvarme - både økonomisk og miljømæssigt.

Som VVS installatør tilbyder en grundig gennemgang af dit gamle varmesystem, så vi kan vurdere, hvorvidt fjernvarme eller en anden varmeinstallation vil fungere som en bedre løsning.

Garanti for kvalitetsbevidst arbejde

Når det kommer til installation og vedligehold af fjernvarme og andre varmeanlæg, er det yderst vigtigt, at det bliver udført korrekt af en fagekspert og i overensstemmelse med gældende regler og lovkrav.

Alltech VVS har stor erfaring og ekspertise inden for installering og servicering af fjernvarme, og vi lægger stor vægt på kvalitet, sikkerhed og grundighed, hvilket sikrer dig et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde.​

form-bear-reverse-alt_2

Lad AllTech kontakte dig!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig så snart vi har set din henvendelse.

Felter markeret med * bedes besvares, så vi har dine kontaktinformationer.

er du interesseret?

VVS-installatør og Malere,
​som forstår dine behov

​AllTech består af to virksomheder, nemlig Alltech VVS Aps og Alltech Malerentreprise Aps. Vi er en stærkt sammentømret enhed på 30 dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre den bedst mulige service og kvalitet for vores kunder.

Vi tror på at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder bliver værdsat for sin individualitet, samtidig med at vi alle arbejder sammen som en kompetent og faguddannet gruppe.

Hos AllTech lover vi altid tre ting:

information

AllTech VVS ApS

CVR: 37 93 16 16

AllTech Malerentreprise

CVR: 43 05 01 33

Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Om AllTech​

AllTech kombinerer ekspertise fra VVS- og malerfaget med 30 medarbejderes årelange erfaringer. Vi håndterer både store og små projekter med omhu, støttet af pålidelige underleverandører, og prioriterer uddannelse og samarbejde for at levere de bedste resultater.

tekniq     enrigtigmaler-logo_multicolor copy

© 2023 AllTech ApS. Alle rettigheder forbeholdes.